Videoslot spelregels

handleidingVoordat je binnen de videoslot spelregels van Geisha Wonders spelen kunt voor prijzen is het vanzelfsprekend wel de bedoeling dat je begrijpt hoe deze uit worden gevoerd. Handig om daarbij vooraf te weten is dat de videoslot spelregels geheel vanzelf toegepast worden. Als je een draai geeft en er volgt een winnende combinatie zal je prijzen aan je saldo toegekend krijgen en kun je gelijk de volgende draai spelen. Toch is het leuker als je de videoslot spelregels zelf kent, omdat je dan begrijpt hoe winsten tot stand kunnen komen. Bovendien wordt er bij het spel gebruik gemaakt van allerlei extra functies die je naar een winst kunnen helpen. De videoslot spelregels die we hieronder uit gaan leggen gelden bovendien ook als je de Geisha Wonders gokkast als mobiel slot gaat spelen. Lees daarom direct hoe je kunt winnen en ontdek de vele mogelijkheden op winst die hier geboden worden.

Geisha Wonders spelregels basis
Spelers die bij een casino op de online jackpotslot Geisha Wonders spelen kunnen rekenen op een totaal van 5 rollen om mee te gaan draaien. Dit zijn allemaal evenredig ingerichte rollen, waarbij je per rol 3 symbolen kunt verwachten om prijzen mee binnen te halen. Van links naar rechts zijn er over de rollen van de Geisha Wonders slot een totaal van 30 lijnen verdeeld. Deze kun je tot uitbetaling over laten gaan als je combinaties weet te vormen van soortgelijke symbolen, die overigens wel op aaneengesloten rollen gedraaid moeten worden. Daar er met deze slot heel wat verschillende prijzen behaald kunnen worden is het vooral handig om de prijzentabel van Geisha Wonders eens te raadplegen. Deze kun je openen zonder dat je moet draaien en geeft direct weer welke winsten je kunt behalen voor specifieke combinaties van symbolen. Hoe meer symbolen je bij deze jackpot slot weet te draaien op een winlijn van een bepaalde soort, des te meer prijzengeld er uiteindelijk tegenover zal staan.

Winnen met extra functies en symbolen
Zoals we al aan hadden gegeven kun je bij Geisha Wonders spelen voor prijzen die ook dankzij extra functies tot stand kunnen komen. Zo heb je binnen de videoslot spelregels bijvoorbeeld joker symbolen, Scatter prijzen en free spins beschikbaar. Bovendien kun je ook jackpots winnen van ongekende hoogte en zijn dit mooie extraatjes die je bovenop de reguliere prijzen kunt winnen. Hoe je binnen de videoslot spelregels profijt van deze extra functies en symbolen kunt hebben laten we je hieronder direct zien.

• Joker symbolen
Binnen de videoslot spelregels van Geisha Wonders zijn de joker symbolen toch al snel heel belangrijk. Een joker is namelijk in staat andere symbolen te vervangen, wat ertoe kan leiden dat winsten alsnog gevormd worden en anders niet uit zouden zijn betaald. Draai je bijvoorbeeld een joker tussen twee soortgelijke symbolen? Dan zal dit een prijs opleveren. Het kan anderzijds ook zo zijn dat een joker een winlijn langer maakt en je daardoor een hogere winst binnen weet te slepen.

• Scatter prijzen
Tijdens het spelen van Geisha Wonders zal je zien dat er ook Scatter symbolen gebruikt worden om mee te winnen. Wat het voordeel van deze symbolen is? Je bent er niet mee gebonden aan winlijnen, maar kunt er prijzen mee winnen vanaf willekeurige posities. In dit geval is het dan ook zo dat je minimaal 2 van deze symbolen nodig zal hebben om een winst binnen te kunnen halen.

• Free spins
Om de free spins bij de jackpot slot Geisha Wonders te kunnen winnen zal je minimaal 3 van de Scatter symbolen moeten laten verschijnen. Afhankelijk van het aantal symbolen dat je draait win je hiermee maximaal 30 gratis spins om te spelen. Je winsten worden daarbij uitgekeerd zonder dat je eigen geld in moet leveren van je tegoed en zullen bovendien direct uit worden gekeerd aan je saldo. Alle andere extra functies zijn tijdens de free spins ook actief.

• Jackpots winnen
Als je binnen de videoslot spelregels op Geisha Wonders speelt voor prijzen zal je ook jackpots kunnen winnen. Bij de videoslot spelregels geldt voor het winnen van de jackpotprijzen dat je de sterren als symbolen nodig zal hebben. Wanneer je 4 sterren op een lijn weet te draaien van links naar rechts pak je daarmee de Wonder Jackpot. Deze is al snel honderden tot duizenden euro’s. Win je met 5 sterren op een lijn? Dan pak je de Mega Wonder Jackpot die op kan lopen tot wel honderdduizenden euro’s. De jackpotstanden vind je uiteraard boven de rollen van de Geisha Wonders gokkast terug.

Spelen met geld om te winnen
Gesproken over videoslot spelregels moet je weten dat er ook voor het spelen van echt geld bepaald is dat je een minimale en een maximale inzet moet spelen. Betaald spelen kan door het aantal lijnen en munten in te stellen bij een muntwaarde naar keuze. Als je op alle 30 lijnen van Geisha Wonders voor de winst gaat spelen is binnen de videoslot spelregels bepaald dat je minimaal €0,30 per draai moet gaan gebruiken. Speel je liever met grotere bedragen voor de winst? De maximale inzet die toegestaan wordt bij de videoslot spelregels op Geisha Wonders komt uit op €60 per draai. Hiermee heb je voldoende opties voor eenieders budget.